vrijdag 31 oktober 2008

Even bijpraten vanuit de Big Apple

Woensdagavond aangekomen in New York, prima hotel. Donderdag ochtend de startnummers opgehaald, verliep erg soepel, dat hebben ze prima georganiseerd hier. Daarna naar Ground Zero geweest, erg indrukwekkend, een grote bouwput. We hebben een tour gemaakt, met vele verhalen over 11 september 2001 ongeloofelijk wat hier gebeurd is.
De dames kunnen zich hier helemaal uitleven met shoppen.
Vandaag ontbeten in een typisch Amerikaans eettentje, daarna een wandeling gemaakt, we hebben de Brooklyn Bridge beklommen (van Brooklyn naar Manhattan). Prachtig uitzicht op Manhatten skyline. Daarna naar New York Stock Exchange (beurs), toegang was helaas niet meer mogelijk (na 11 sept verhoogde security).
Zoals jullie zien hebben we al de nodige meters gemaakt ter voorbereiding op onze marathon. En ja Joop.... we hebben ons een (klein) beetje aan jou advies gehouden en niet te veel geslenterd!. Zometeen gaan we naar Central Park om een gedeelte van het parkoers te verkennen (aankomst bij de Finish). Als we dit gedeelte ook zondag halen dan weten we dat we er bijna zijn!!
Het weer is hier goed. Welliswaar een beetje aan de frisse kant maar het is droog en zonnig. Ook voor a.s. zondag ziet het er goed uit (52 Fahrenheit!!...ja daar staan jullie even met de mond vol tanden). Onder degene die ons voor a.s. zondag kunnen laten weten hoeveel graden celcius dit is zullen wij een mooie prijs verloten!!. Antwoord onder "reacties" plaatsen (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd met de jury!!).
Tot over enkele dagen!!

8 opmerkingen:

 1. Hé luitjes,
  Goed om van jullie te horen. Dat jullie het naar de zin hebben verrast ons niet.
  Hier bij Huize Kleuskens is ook alles goed. Het is vrijdag, dus het visjes zit er weer in. Camiel heeft ook goed kibbeling gegeten (zeker 3 stuks!).
  Ik neem zometeen Camiel mee naar Horst. Kan mam morgenvroeg - hopelijk - een beetje uitslapen:).
  Morgen gaan we waarschijnlijk in Horst naar de binnenspeeltuin. Dan komt mam ook met Ise. Gezellig!
  En als het weer erg slecht is ga ik zondag misschien wel met de jongens naar de film van Sinterklaas.
  Zo, dan weten jullie dat wij er ook een leuke tijd van maken. Dus jullie mogen nog rustig effe wegblijven.
  Mocht ik niet meer aan schrijven toekomen P & P (!) - daar moet je iets mee doen - heeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel succes.
  Ik ben nu al trots op jullie.

  Dikke kus
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tja, soms is het toch handig dingen uit te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip:
  Schrijf een woord/zin in dit kader.
  Vul daarna in 'reageer als', kies bijv. Google en maak rechtsonder een nieuwe account aan. Doorloop het scherm en vul je gegevens in.
  Bij mij komt nu bij 'reageer als'; Nicole (Google). Dus dat zou goed moeten gaan.
  Druk dan op 'Reactie plaatsen'.
  Heeeeeel Veeeel succes.
  Een berichtje plaatsen is bijna net zo moeilijk als een marathon lopen :)
  Succes mam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, als je eenmaal weet hoe het werkt is het gemakkelijk. Hoop dat het gaat lukken mam. Anders kom maar effe langs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om dan ook maar even iets zinnigs te schrijven.
  De kids zijn lekker in bad geweest, verhaaltje en na 10 minuten licht aan gingen ze gelijk slapen. Dat ging gemakkelijk :)
  Kijken hoe vroeg ze morgen bij mijn bed staan? Afspraak is niet voor 7 uur, maarja volgens mij kunnen ze nog niet echt de klok lezen. We zullen het zien.
  Groetjes, uit het regenachtige, koude limburg

  BeantwoordenVerwijderen